About Capriccio

ZGODOVINA

Il Capriccio, ekstravagantna ideja, iz katere izhaja ime, je restavracija – picerija, rojena 16. oktobra 2018 v Ljubljani, glavnem mestu Slovenije. Projekt, ki so ga ustvarili ITALIJANSKI podjetniki med obiskom mesta v božičnem času. Z nastankom Capriccia so ustvarili stičišče ljudi.

 

Vse to jim je uspelo z njihovimi izkušnjami v sektorju, strastjo do jedi, veseljem, spretnostjo in prijaznostjo do stranke, ki jih že od nekdaj odlikuje. Njihov namen je, da okusite pravo italijansko pico in nekatere jedi tradicionalne kulinarične umetnosti ITALIJE.

Ljubljana je svet v malem in gastronomskim (pustolovskim) turistom ponuja pestro in živahno ponudbo za vse okuse in žepke. Ne glede na to, ali iščete domače jedi ali jedi visoke kuhinje, klasično italijansko pico, romantičen kotiček ali živahno mesto za večer s prijatelji, ste na pravem mestu. Ljubljana odseva podobo prestolnice: starodavne in mlade, uglajene in sproščene, domače in svetovljanske.

Zgodovinsko središče

Preteklost in sedanjost

RistoPizza il Capriccio se nahaja v prelepem starem mestnem jedru Ljubljane. Stoji na zgodovinski stavbi in ohranja nespremenjen okus in okus preteklosti.

S spoštovanjem do preteklosti smo objekt skrbno prenovili po arhitekturnih merilih in estetskem okusu.

 

Italijanska kuhinja

PRAVA ITALIJANSKA PICERIJA RESTAVRACIJA

Capriccio je prava italijanska restavracija in picerija, ki se nahaja v centru Ljubljane, v coni za pešce. Prostor je prijeten in moderen; z mizami tudi poleti na prostem. Na vhodu dominira peč na drva, okrašena z zlato majoliko. Od tod se rojevajo okusne neapeljske pice s tankim testom in visokim, mehkim robom, začinjene samo s svežimi kakovostnimi sestavinami: Agerola fiordilatte, DOP bivolja mocarela, apulijski pelati, DOP piennola del Vesuvio češnjevi paradižniki, čebula Tropea, slanina in furlanski šunka, parmigiano reggiano, EVO olje. Osebje je mlado in prijazno, storitev je hitra, razmerje med ceno in kakovostjo je dobro.

CAPRICCIO

DELOVNI ČAS

Ponedeljek: Zaprto
Torek: 12-22
Sreda: 12-22
Četrtek: 12-22
Petek: 12-22
Sobota: 12-22
Nedelja:  12-17

KONTAKT

+386 64 293 988

NASLOV

Ristopizza Capriccio, Ciril-Metodov trg 14, 1000 Ljubljana

SLEDITE NAM NA DRUŽABNIH OMREŽJIH